19 januari 2022

Definitief ontharen Arnhem

2 min read
definitief ontharen arnhem

Je huid is natuurlijk belangrijk, maar al dat haar dat op je lichaam bevindt is voor velen een onzekerheid, sommige haar dat op je lichaam zit is donkerder dan dat van een ander. Dit kan je niet zomaar veranderen. Als je je haren weg wilt hebben kan je denken aan definitief ontharen Arnhem. Je haren weglaseren is een betere optie dan waxen of scheren. Waxen en scheren beschadigen je huid waardoor er wondjes kunnen ontstaan. Vaak groeit haar ook dikker terug dan dat het al was, pas dus op met waar je haar weg scheert. 

Voorzorg

Op je buik kan je haren hebben als je die weg scheert omdat je dat wil in de zomer kan je dit beter laten laseren. Laseren is een betere manier om je huid rust te geven, ook is het een manier waarop je minder je huid beschadigd. Scheren doen velen maar dit kan flink mis gaan, je kan open wonden veroorzaken. Deze wonden gaan soms ontsteken. After care is enorm belangrijk je huid verzorgen met olie. Je huid moet je blijven hydrateren. Het hydrateren van je huid is belangrijk omdat je huid dan rekking  blijft houden. Je lichaam heeft dit soort voeding nodig, rode plekken en vervelende droge plekken kunnen pijn gaan doen. 

definitief ontharen arnhem

Hydratatie 

Je benen, armen, buik of je schaamstreken definitief ontharen Arnhem moet op een professionele manier gebeuren. Jezelf thuis ontharen kan ook, dit kan op een subtiele manier met een ontharingscrème dit is een crème die je over je benen heen smeert, het is een stukje makkelijker dan scheren. Daarna laat je het intrekken en onder de douche spoel je het weg. Hierdoor zal je snel zien dat je huid zacht is. Smeer er daarna nog wat crème overheen om de extra hydratatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *