Tandartspraktijk Amsterdam West
Zorg

Dit kan een tandartspraktijk in Amsterdam West doen om je gebit mooier te maken

Het hebben van een mooi gebit is niet meer een absolute vertoning van luxe. Tegenwoordig hebben zoveel mensen een mooi gebit. Een tandartspraktijk in Amsterdam West kan dan ook ontzettend veel voor je betekenen als het gaat om mooi maken van je tanden. Benieuwd hoe ze dat doen? Dat ontdek je hier.

Tandartspraktijk Amsterdam West

Behandelingen voor mooiere tanden

De meest voorkomende behandeling als het gaat om het mooi maken van de tanden, is het witten van de tanden. Dit is het lichter maken van de tint van de tanden omdat je vindt dat deze te geel zijn geworden. Tanden worden onder andere geel door koffie, roken en gewoon slecht voor je gebit zorgen. Er zijn allerlei middeltjes die je kunt kopen om thuis je tanden te bleken maar dat is niet goed voor de tand en het resultaat is beperkt. Je kunt echter ook je tanden laten witten bij de tandarts. Daarvoor gebruiken ze heel andere middelen dan in zo’n goedkoop pakje voor thuis zitten. Het gebeurt veiliger, schoner en met een langdurig resultaat.

Facings op je tanden

Facings zijn iets anders dan kronen en ze worden steeds populairder. Ook hiervoor kun je bij de tandarts aankloppen. Een facing is een tandheelkundige restauratie gemaakt van porselein of keramiek. Voor het zetten van een facing wordt de eigen tand geslepen tot een klein puntig tandje. Daar zet de tandarts de facing dan overheen. Je kunt zo allerlei problemen oplossen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om het volledige gebit mooi te maken wanneer dit oud en versleten is. Maar je kunt er ook een spleetje tussen de tanden mee oplossen of een tand rechter plaatsen in de rij van tanden. Een tandarts kan je ook adviseren over wat de beste mogelijkheid is op dit gebied want er kan ontzettend veel tegenwoordig. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *