2 december 2021

Heeft uw huid Laneige nodig?

3 min read

Ik gebruik altijd een bepaald merk genaamd Laneige voor mijn skin care routine elke dag, alleen de site waar ik het altijd bestelde is gestopt met het merk te verkopen op hun website. Wat erg jammer is want dit was het enige merk die echt hielp om me huid glas en verzorgend te houden. Mijn Laneige sleeping mask, Laneige cream skin refiner en Laneige glowy makeup serum is bijna op dus ik moest een site zoeken die deze producten en merk ook verkopen. Ik kwam op de site koreanskincare.nl terecht waar ze alle producten van Laneige verkopen die ik nodig heb dus ik was daar heel blij over. De glowy make-up serum verkopen ze ook voor een normale prijs, ze hebben ook een omschrijving erbij voor de mensen die nog niet helemaal weten wat het doet. Het is een serum die je een gezonde glow geeft en helpt bij het zetten van make-up. Als u het wilt gebruiken kunt u met de dropper een normaal hoeveelheid om up gezicht aanbrengen en het zachtjes inmasseren. Als je het product vandaag voor 13:00 besteld krijg je het product dezelfde dag binnen. Er staan ook reviews onder en die waren allemaal ook positief. Ik wou ook voor het eerst de lip sleeping mask proberen van Laneige maar die verkochten ze niet overal maar hier gelukkig wel. Het is een leave-on lip mask dat je lippen moisturized. Uw kan het product op uw lippen met een spatula smeren elke avond voor het slapen en wanneer u wakker wordt zachtjes de lippen schoonmaken met een tissue om alle doden huidcellen te verwijderen. Ze hebben verschillende smaken: berry, grapefruit, mint choco en apple lime. Het eerste product dat ik van Laneige ging gebruiken was de cream skin refiner, dit is een toner die het huid hydrateert en meer kracht geeft. Er zit leaf tea water in. Je moet het product op een watje zetten en het op uw gezicht smeren, dan laat je het 2 minuten op uw gezicht hydrateren. Ze verkopen het in 150 ml en 25 ml, ik zelf koop altijd de 150ml anders is het zo snel op.

Voor verschillende skin care producten en laneige van verschillende merken gaat u naar koreanskincare.nl

Een mooie en fijne site om te gebruiken, ik heb hier de producten gevonden die ik zocht en ook nog een nieuwe uitgevonden. Er staat duidelijk in de beschrijving omschreven wat het product doen, wat voor ingrediënten erin zitten voor de mensen die allergisch zijn voor bepaalde producten en hoe je het moet gebruiken. Er is snelle levering en u kan de producten makkelijk terug sturen als dit niet naar wens is. Er is bijna bij elke product wel een goede review wat ook fijn is om te weten dat het product dat u aanschaft ook wel goed is voor uw huid.

U kunt de website zelf ook bekijken

Ik heb mijn skin care producten gevonden hier dus ik zou u deze website aanraden omdat:

  • U een snelle levering heeft
  • U een groot aanbod heeft om uit te kiezen
  • U genoeg informatie kunt lezen over de producten

Wilt u toch meer informatie kunt u ook via de site meer te weten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *