zweetikveel-logo
Zorg

Het aanschaffen van een rolstoel

Naarmate u ouder wordt, of een blessure heeft opgelopen, kan het een stuk lastiger zijn om goed te kunnen lopen. Daarvoor weten wij een oplossing, namelijk de rolstoel. Het is niet leuk om een rolstoel aan te schaffen, maar wij kunnen het uitkiezen wel een stuk leuker en makkelijker maken. Zo helpen wij u met het vergelijken en kiezen van alle modellen en opties, om zo een selectie voor u te maken. Ook is het mogelijk om een rolstoel te huren, als u bijvoorbeeld een tijdelijke blessure heeft. 

  Op onze website kunt u hierover en nog veel meer informatie vinden over deze onderwerpen, en ook contact met ons opnemen voor eventuelen gesprekken. Ons team werkt graag met iedereen en staat altijd klaar om de juiste hulp te bieden. Wij staan altijd voor de beste hulp.

Soorten rolstoelen

Wij raden iedereen aan om een zelf aangedreven rolstoel aan te schaffen, omdat deze een stuk goedkoper en kwalitatief beter zijn dan aangedreven rolstoelen. Ook is het gewicht een stuk lichter, en dat maakt het vervoeren van de rolstoel een stuk makkelijker. Bij het kiezen van de rolstoel, willen wij u zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben wij wat vragen voor u om het voor ons makkelijker te maken. Zo is het belangrijk om te weten waar en hoe de rolstoel wordt gebruikt, of vervoer en opberging belangrijk is, of u garantie wilt en of het inklapbaar moet zijn. Ook is het comfort en het gewenste gewicht ook belangrijk.