Geen categorie

Hier moet je zeker letten bij een haartransplantatie in Turkije 

Vooral mannen krijgen vroeg of laat te maken met kaalheid. Gelukkig kunnen ze daar nu ook wat aan doen. Maar lang niet alle manieren zijn succesvol. Nederland beschikt over voldoende cosmetische klinieken die zich specialiseerden in haartransplantaties. Toch vliegen steeds meer mensen en ook landgenoten richting Turkije voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende cosmetische ingrepen. Zeker voor haartransplantaties. Haartransplantaties in Turkije zijn populair, tot ver buiten de Turkse landsgrenzen. En ondanks de onveilige situatie in Turkije hebben Turkse kliniek gespecialiseerd in haartransplantatie nog niets aan populariteit ingeboet, integendeel. Het blijft met voorsprong het populairste land ter wereld voor wat haartransplantaties. De lage kosten en het groot aantal behandelingen die de Turken aankunnen zijn daar niet vreemd aan. De kosten van een haartransplantatie in Turkije liggen tot dertig procent lager dan de prijzen in Nederland en in de Benelux. Maar hoe veilig is een haartransplantatie in Turkije?

De kwaliteit van haartransplantaties in Turkije

Wanneer je het kostenplaatje van een haartransplantatie met de Nederlandse prijzen vergelijkt lijken die té mooi om waar te zijn. Wel dat is het vaak ook. De kwaliteit van Turkse haartransplantaties laat namelijk vaak veel te wensen over. Resultaten van grootschalige onderzoeken tonen aan dat er vaak geen gespecialiseerde apparatuur wordt gebruikt en- of de transplantaties door weinig geschoolde en weinig ervaren artsen worden uitgevoerd. En dat is spijtig genoeg nog niet alles, want in sommige gevallen laat zelfs de hygiëne veel te wensen over. Wees dus voorzichtig voor je beslist om je haartransplantatie aan Turkse 'artsen' toe te vertrouwen.

Foto's van voor en na de haartransplantatie ingreep

Vaak worden landgenoten over de streep getrokken met foto's van voor en van na de haartransplantatie. Die zijn vaak 'bijgewerkt' met fotoshop. Om een duidelijk en objectief beeld te krijgen van de resultaten van haartransplantaties in Turkije ga je beter op zoek naar personen met een situatie die vergelijkbaar is met die van jou en welk resultaat ze boekten. Zoek ook personen met bijvoorbeeld dezelfde haarstructuur, haarkleur en haardikte. Alleen op die manier kun je een goede vergelijking maken.

Waar moet u op letten bij je keuze van een goede haarkliniek in Turkije?

De Nederlandse Haarstichting is best geplaatst om je te informeren waar je zeker moet op letten bij het zoeken naar een goede haarkliniek om je transplantatie te laten uitvoeren. Let daarbij vooral op:

  • De ervaring van de arts en het medisch team die de transplantatie zullen uitvoeren.
  • De ervaringen met de haarkliniek in Turkije.
  • De kennis en de ervaring van diegenen die het consult afneemt.
  • De kosten voor de haartransplantatie. Té mooi om waar te zijn? Zoek dan zeker verder.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *