2 december 2021

Hulp van een energetisch therapeut

2 min read
energetisch therapeut

Werken met een energetisch therapeut kan van grote waarde zijn. Het is de manier waarop je beter met de energieën in de wereld kan omgaan. Het is belangrijk om de therapeut in te schakelen om de blokkeringen in je leven te vinden. Daar kan dan vervolgens op een goede manier aan gewerkt worden. Zo kan de energie weer door je lichaam stromen. Het is precies wat je nodig hebt om je goed te voelen. Er is veel meer mee mogelijk.

energetisch therapeut

De mens als geheel

Werken met een energetisch therapeut betekent dat je een hele nieuwe benadering zoekt. De zienswijze van de therapeut is namelijk dat de mens als een geheel te zien is. Dat is niet alleen fysiek zo, maar ook mentaal en emotioneel. Het is wel heel fijn om de verbondenheid te zien en deze optimaal te benutten. Zo kan je een klacht of een ziekte op de juiste wijze aanpakken. Wanneer de balans en harmonie verstoord is, kan je dit zo weer herstellen.

Werken aan mentale zaken

Vaak is het zo dat de balans vooral mentaal verstoord is. Denk bijvoorbeeld aan problemen met stress of angsten. Of besef je eens hoeveel je piekert. Dit leidt tot emotionele problemen zoals somber worden voor veel boosheid en agressie voelen. Daar kan dan weer een fysieke klacht zoals ziekte of pijn voortkomen. Zo zie je dus hoe de keten in elkaar steekt en waarom het belangrijk is om de zienswijze van de energetisch therapeut te volgen. Dit levert dan veel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *