19 januari 2022

Onzichtbaar beter horen

2 min read
onzichtbare gehoorapparaten

De techniek verandert snel, ook zo voor hoortoestellen. Geavanceerde technieken zorgen ervoor dat je niet alleen beter hoort, maar ook meer met het apparaat kunt doen. Het draadloos streamen van geluid is allang geen luxe meer, voor een perfecte ervaring heb je de technieken ook nodig. Een smartphone zorgt ervoor dat altijd en overal alles aan te passen is, dit zonder aan je hoorapparaat te komen. Het neusje van de zalm zijn de onzichtbare gehoorapparaten, deze zitten zover in het oor dat ze niet waar te nemen zijn.

onzichtbare gehoorapparaten

Voor ieder probleem een oplossing

Een hoorapparaat is voor iedereen geschikt, of je een klein beetje gehoorverlies hebt of ernstig. De modellen in het assortiment verschillen enorm, niet alleen voor het model maar ook met de functies. Iedereen doet andere dingen en heeft een andere levensstijl, daar heb je een apparaat bij nodig die op deze behoeften inspringt. Met onzichtbare gehoorapparaten ben je nog vrijer in je bewegingen, zonder het apparaat uit je oor te hoeven halen kun je alle dagelijkse dingen gewoon doen als douchen en slapen.

onzichtbare gehoorapparaten

Ga mee met de tijd voor je hoortoestel

Mensen blijven lang gebruik maken van een hoorapparaat, dit komt omdat zij het apparaat kennen en precies weten hoe ze ermee om moeten gaan. Nadeel is wel dat je de nieuwste technologieën mist en een beetje achter de feiten aanholt, de techniek wordt ieder jaar beter. Onzichtbare gehoorapparaten zijn allang geen luxe meer, maar veel mensen maken er al gebruik van. Voordeel is natuurlijk dat het apparaat niet zichtbaar is, en de natuurlijke omgeving van het oor wordt gebruikt net zoals bij mensen zonder gehoorbeperking.