2 december 2021

Overstappen op Optifree Express, dat doe je samen met je opticien

2 min read

Ben jij van plan om van lenzenvloeistof te veranderen en wil je Optifree Express proberen? Dan is dat een hele verstandige keuze. Optifree is één van de meest populaire producenten van lenzenvloeistof van dit moment en Express en PureMoist zijn beide uitstekende keuzes. Optifree Express is een standaard alles-in-één vloeistof en PureMoist is specifiek ontwikkeld om de lenzen nog vochtiger te maken. Dat is fijn voor mensen met droge- en gevoelige ogen. Wil jij overstappen op Express, dan is het belangrijk dat je dat samen met je opticien doet. Hier lees je over hoe dat gaat.

Optifree Express is een uitstekende allrounder

Als jouw ogen gewoon gezond zijn en verder geen problemen geven als je lenzen draagt, dan is Express van Optifree een goede keuze. Het is een alles-in-één lenzenvloeistof die je lenzen schoonmaakt, desinfecteert en hydrateert terwijl ze zijn opgeborgen. Na een nacht in de vloeistof zijn ze weer schoon en fris en klaar voor een dag draagcomfort. Het is een uitstekende allrounder die voor mensen die probleemloos lenzen dragen uitstekend werkt. Heb je een allergie voor de conserveringsmiddelen in de vloeistof of heb je last van droge of gevoelige ogen, dan zijn er lenzenvloeistoffen die beter inspelen op jouw situatie.

Het begint bij je opticien

De keuze om naar Optifree Express over te stappen is een verstandige keuze, maar dat doe je nooit zonder dat je je opticien raadpleegt. Allereerst laat je een nulmeting uitvoeren en wordt er bepaald of jouw ogen gezond zijn. De staat van je ogen nu wordt later vergeleken met de staat van je ogen nadat je je nieuwe lenzenvloeistof hebt gebruikt. Bespreek je plan om over te stappen met je opticien als deze aangeeft dat je dat probleemloos kunt doen, dan is het tijd om de nieuwe vloeistof uit te proberen. Schaf een reisflacon Optifree Express aan en gebruik het voor twee weken.

Het eindigt bij je opticien

Na twee weken gebruik weet je zelf wel of Optifree Express voor jou beter is. Dit moet ook nog door je opticien worden bevestigd. Maak daarom opnieuw een afspraak en laat je ogen weer testen. De opticien bepaalt of er een verbetering of verslechtering is opgetreden nadat je Optifree Express bent gaan gebruiken. Ook wordt er gekeken of je ogen nog steeds gezond zijn en voldoende zuurstof krijgen. Als alles goed is, geeft de opticien aan dat je de overstap probleemloos kunt maken. Vanaf dat moment is het officieel.

Optifree online aanschaffen

Nadat je opticien je het groene licht heeft gegeven, kun je veilig overstappen. En dat betekent dat je Optifree Express in grotere hoeveelheden aan kunt schaffen. Bij een webwinkel tref je dan vaak interessante kortingen en acties aan. Bij een grotere bestelling gaat de prijs vaak naar beneden. Je vindt de beste prijzen online en schaft je nieuwe vloeistof daar voordelig aan. Vanaf dat moment kun je je lenzen veilig en met plezier dragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *