19 januari 2022

Snel met een corona zelftest

2 min read
Logo corona zelftst

Met een corona-zelftest.nl/ voorkom je dat je lang moet wachten op de uitslag, het is easy and fast. Je kan jezelf testen of je het Corona virus hebt opgelopen. Doordat je zelf kan testen heb je geen reden om niet naar een examen te kunnen bijvoorbeeld, met deze test heb je namelijk enorm snel de uitslag, binnen vijftien minuten. Dat is toch wel een stukje sneller dan maximaal 48 uur te moeten wachten tot je een uitslag binnen hebt. Om een test te doen heb je geen afspraak nodig en geen doktersadvies. Je kan deze test dus helemaal zelf uitvoeren zonder dat het eventuele problemen kan opleveren. Je steekt het staafje in de neus en mond maar deze hoeft niet zo diep als normaal. Doordat je jezelf test kan je dus zelf al op onderzoek naar het resultaat. Heb je het virus wel? Dan zal de test dit gaan aangeven. 

Verantwoordelijkheid

Een Corona zelftest geeft je wel wat meer verantwoordelijkheid die normaal de mensen van de teststraat van je zou overnemen. Dit komt omdat zij nu niet weten dat jij een test hebt gedaan. Heb je de test niet goed uitgevoerd dan zal er niks op het beeld verschijnen. Ben je wel positief ligt dan de mensen in waarmee jij in contact bent geweest. Normaal doet de teststraat dit dus maar nu niet. Ga goed na met wie jij dus allemaal in contact bent geweest, denk aan je ouders. vrienden of vriendinnen? Misschien wel je opa of oma? Ben je met veel mensen in contact geweest maak dan een lijst met alle namen die jij denkt dat je moet bellen. Het is namelijk enorm belangrijk dat je goed aangeeft dat je het hebt. Hoe meer mensen je in contact bent geweest, hoe meer mensen je dus ook moet bellen. Stel dit vooral ook niet uit. 

corona-zelftest-thuis-healgen

Eenvoudig

Met een corona zelftest kan je dus zelfs ook nog bewijs sturen van dat je de test hebt uitgevoerd en je dus absoluut geen grapje maakt. Voorkomen is beter dan genezen. Doordat je de uitslag binnen vijftien minuten hebt is het dus enorm eenvoudig om dit elk kind s morgens voordat de les begint even te laten doen. Hiervoor kom je dus ook mee dat de klas besmet raakt als er iemand wel corona heeft. Deze test is dus een enorme uitkomst voordat kinderen weer naar school mogen. Ben je verkouden? Zelftest is de oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *