2 december 2021

Vaak pijn rond de schaamstreek? Wellicht biedt een schaamlipcorrectie soelaas

1 min read
schaamlipcorrectie

Wanneer je als vrouw zijnde vaak uitwendige pijn ervaart bij de schaamstreek, dan zou het zomaar kunnen dat de schaamlippen daar debet aan zijn. Bij talrijke vrouwen zijn de binnenste schaamlippen namelijk eigenlijk net iets te groot. Gezien de gevoeligheid van dat deel van het lichaam kan dat al snel vrij heftige pijnklachten veroorzaken, vooral bij bijvoorbeeld het vrijen en fietsen. Positief is dan wel weer dat je aan dit probleem vrij gemakkelijk iets kunt laten doen. Via een schaamlipcorrectie kan dit probleem zelfs voorgoed worden opgelost. Een schaamlipcorrectie is voor een chirurg een niet al te ingewikkelde ingreep die snel uit te voeren is. De hersteltijd van deze ingreep is ook nog eens vrij kort. 

arts schaamlipcorrectie

Kies voor een kliniek met deze kenmerken

Als je inderdaad een schaamlipcorrectie wilt laten uitvoeren, dan ligt het voor de hand dat je dit in een hierin gespecialiseerde kliniek laat doen. Probeer in dat geval een kliniek te vinden met de volgende eigenschappen:

  • De plastisch chirurg van dienst is lid van een erkende branchevereniging.
  • Je kunt gebruikmaken van de diensten van een vrouwelijke chirurg.
  • Men probeert altijd te moderniseren en werkt dus volgens de nieuwste methoden.
  • De kliniek komt altijd keurig door de verschillende kwaliteitskeuringen die door onafhankelijke waarnemers worden uitgevoerd.
  • Er heerst een warme en familiale sfeer waarin je je als patiënt al snel thuis zult voelen. Er is ook volop ruimte voor persoonlijke aandacht door veelal vaste specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *